דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


שלושה מתכונים לפסטות עם גבינות 

מאת    [ 14/08/2011 ]

מילים במאמר: 366   [ נצפה 5553 פעמים ]

פסטה עם גבינות ופטריות

 

חומרים:

 

200 גרם פסטה מקרוני

20 גרם חמאה

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתוש

300 גרם פטריות קצוצות

150 גרם גבינת קציוטה  מחלב צאן

1 שמנת מתוקה לבישול

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

קולפים את הבצל וחותכים אותו לקוביות קטנות.

קולפים את השום ומקצצים אותו.

מנקים את הפטריות ופורסים לפרוסות דקות.

מגררים על פומפייה את גבינת הקציוטה.

ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את השום ולאחר מכן את הפטריות. מטגנים מספר דקות.

מוסיפים מלח, פלפל שחור וממשיכים לבשל 3-5 דקות.

מוסיפים מלח, פלפל ושמנת מתוקה. מבשלים במשך 2 דקות.

מורידים מהאש ומסדרים על צלחת הגשה. מפזרים מלמעלה גבינת קציוטה מגוררת.

 

לינגוויני עם אפונה וגבינות

 

חומרים:

 

1 חבילה פסטה לינגוויני

50 גרם חמאה

3 שיני שום כתושות

1 בצל סגול קטן

400 גרם אפונה קפואה

100 גרם גבינת פיקורינו

200 גרם גבינת פרומעז

מלח ופלפל שחור

70 גרם אגוזים

 

אופן ההכנה:

 

מבשלים את הפסטה במים רותחים.

קוצצים קטן את הבצל.

חותכים לקוביות את גבינת הפרומעז ומגררים באמצעות פומפייה את גבינת הפיקורינו.

מטגנים את האגוזים במחבת.

ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד להזהבה

ומוסיפים את השום והאפונה. מבשלים 10-15 דקות עד שהאפונה מוכנה.

מוסיפים מלח, פלפל שחור וגבינת פרומעז. מבשלים 5 דקות נוספות.

מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב, מורידים מהאש ומוסיפים את גבינת הפיקורינו והאגוזים. 

 

פסטה עם גבינות צאן

                      

 חומרים:

 

1 חבילה פסטה פטוצ'יני

1/2 כוס יין יבש משובח

1 כפית גדושה שום קצוץ

2 כפות שמן זית

7- 8 תאנים חתוכות לחתיכות גדולות

200 מ"ל שמנת לבישול

50 גרם גבינת פרומעז

100 גרם גבינת רוקפור

מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח וכשהפסטה מוכנה מסננים במסננת.

חותכים לקוביות את גבינת הפרומעז. מגרדים על פומפייה גסה את גבינת הרוקפור (ניתן גם לחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות).

מחממים שמן במחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים. מוסיפים תאנים, גבינת פרומעז, גבינת רוקפור ומבשלים במשך דקה. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח פלפל ובסוף את היין.

מבשלים במשך שתי דקות. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומבשלים במשך דקה.

מגישים חם.

 

לסיום נציין רק שאת כל הגבינות המוזכרות במתכונים ועוד גבינות רבות, ניתן ללמוד להכין במגוון הקורסים שאנו מעבירים.

 

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. לקבלת מתכוני גבינות נוספים ומידע על הקורסים שלנו הנכם מוזמנים לעיין באתר שלנו: http://www.גבינות מהלב.com/




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב